Access Bars en reiki

Heb je weleens het idee dat je al zoveel hebt geprobeerd met en voor je kind?

Dat niets lijkt te helpen?

Je kind altijd met een ‘vol’ hoofd rond loopt?

Vaak ‘zomaar’ boos lijkt te zijn? Of verdrietig?

De negatieve gedachten bij je kind de overhand neemt?

Access Bars

Wat kan Access Bars voor je doen?

Een computer gaat na verloop van tijd steeds langzamer werken als je hem niet regelmatig opschoont en update. In je hoofd gebeurd zo’n beetje hetzelfde. Vele gedachtes en emoties draaien als een wirwar rond in je hoofd en er komt steeds meer bij. Het grootste gedeelte van deze gedachtes zijn niet eens van jezelf. Het is prettig als je dat kan filteren en dat is wat Access Bars doet. Gemiddeld merk ik dat er minimaal drie behandelingen nodig zijn. Soms merk je alleen maar een relaxt gevoel na afloop maar veelal voelen mensen zich rustiger. Alle piekergedachtes zijn weg. Kinderen hebben minder last van boze en verdrietige gevoelens en alle signalen die daaruit voortkomen.

Wat houdt de behandeling in?

Bij access bars raak ik bepaalde punten op het hoofd zachtjes aan. Je mag dan gewoon lekker relaxt liggen op de behandelbank in mijn praktijk en praten als je dat wilt. Kinderen vinden dat nog weleens moeilijk en mogen filmpjes kijken op mobiel of tablet. Bij volwassene duurt de behandeling de behandeling ongeveer een uur, bij kinderen maximaal een half uur.

Voor deze behandeling gelden speciale, heel interessante tarieven.

Reiki:

Wat kan Reiki voor je doen?

Vaak geef ik ouders een behandeling als ze er even helemaal doorheen zitten. Even een energieboost kunnen gebruiken. Om alle ballen in de lucht te houden wil ons lichaam wel eens aan de bel trekken. Dit kan zich uiten in hoofdpijn, buikpijn, koude voeten, vermoeidheid, chaotisch, vergeetachtig, slecht slapen enz. Reiki kan helpen het lichaam aan te sporen te herstellen en meer in balans te komen.

Wat houdt de behandeling in?

Met Reiki raak ik je aan op plekken waar blokkades zijn. De energie niet lekker stroomt zoals bijvoorbeeld voeten en hoofd. Dit kan terwijl je op een stoel zit of op de behandelbank in mijn praktijkruimte. Je kunt je ogen dicht doen en helemaal tot rust komen. Bij volwassene is de behandeling meestal een uur, bij kinderen maximaal een half uur.

Voor deze behandeling gelden speciale, heel interessante tarieven.