Workshop

Spanning en ontspanning bij jou en je kinderen

Wakker worden, jezelf klaar maken, kind(eren) klaar maken voor school of opvang. “Mama, ik wil dit shirt niet aan!”, “Papa, ik heb geen zin om naar school te gaan.”, “Mama, ik heb geen honger.”

Ze zijn op school en je kunt aan het werk. Een collega heeft geen goede bui en vertelt jou haar hele verhaal, terwijl je een deadline hebt aan het einde van de dag en toch écht aan de slag moet.

Net op tijd vertrek je van je werk om de kinderen op te halen. Oh nee, weg afgesloten, dat wordt haasten! Gelukkig, nog net op tijd.

“Mama, ik wil bij Mirthe spelen.”
“Nee, schat we moeten straks nog naar turnen en ik moet voor die tijd het eten klaar hebben.”
“Maar maaaaam, dat is pas over twee uur!”
“Vraag maar aan papa of hij je morgen naar Mirthe wil brengen.”

Eenmaal thuis ontploft Mirthe in de gang en blijft ze huilen. ’s Avonds is ze erg onrustig en die nacht krijg je weinig slaap omdat ze telkens huilend wakker wordt. De volgende dag heb je weer een deadline op je werk en Mirthe hangt huilend aan je benen omdat ze niet naar school wil…help!!

Een normale dag en toch kunnen al die kleine wolkjes een flinke regenbui gaan vormen zonder dat je dat door hebt. Misschien denk je bij jezelf: dat is toch gewoon normaal? Ja, dat is het ook, maar vaak hebben we niet door dat het weer bij ons op een gegeven moment om gaat slaan. Dan reageer je bozer dan je wilde op wie er dan ook in je buurt is, valt er van alles uit je handen of het lukt het net allemaal even niet. Herkenbaar?

Laat er nou net ook bij je kind flink slecht weer aankomen. Op school moest ze iets moeilijks doen, kon ze niet naar buiten want het regende, mocht ze niet bij Mirthe spelen en voor turnen was ze eigenlijk veel te moe, want door de verkoudheid had ze slecht geslapen.

Zie je de bui al hangen???

Bewustwording is de eerste stap. Waar loop je tegenaan? Dat is waar we in deze workshop samen naar gaan kijken. Je gaat elkaar inspireren en motiveren. We leren je spanning bij jezelf én je kinderen herkennen, zodat je eerder kunt ingrijpen. Vervolgens leren we je een methode om spanning te verminderen. Je krijgt tips & tricks over hoe je met spanning om kunt gaan. Praktische oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt toepassen.

Na regen komt zonneschijn!

Praktische informatie:
De workshop wordt geef ik samen met Mamacoach Rianne Oude Weernink van pachamama-coaching’. Kijk op haar website voor meer informatie: www.pachamama-coaching.nl

Wanneer: nieuwe data volgen nog.
Waar: Gezondheidscentrum ’t Duifje, Oude Huissenseweg 4 in Arnhem. Klik hier voor meer informatie
Tijd: van 13:00 tot 15:00. Aanvang: 12:15 via zij-ingang van het gebouw. Dat is, wanneer je voor het gebouw staat, de deur aan je linkerhand.
Investering: €25 pp

Wil je meedoen aan de workshop of heb je een vraag, gebruik dan onderstaand contactformulier of stuur een mail naar info@groeiinvrijheid.nl.

Kijk nu voor een sneak preview op de blogpagina.

Voorwaarden:
*Bij aanmelding graag binnen 7 dagen je investering overmaken naar: NL09 ASNB 0707 0494 23 t.n.v. Rianne Oude Weernink o.v.v. “Workshop 24 november”.
*Alleen bij afmelding voor uiterlijk, data volgen nog,  krijg je het volledige bedrag terug.